برای تهیه یک کباب کوبیده مجلسی پس از اینکه گوشت را چرخ کردید پیاز را با رنده ریز خرد کرده و درون یک صافی ریخته و آب آن را بگیرید سپس به گوشت اضافه نمایید ، با دست بخوبی گوشت و پیاز را با هم مخلوط کنید ، در همان حال که در حال مخلوط کردن مواد هستید ، نمک و فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کرده و برای مدت زمان ۵ دقیقه آن را ورز دهید تا حالت چسبندگی مناسبی پیدا کند .
در مرحله بعد روی کاسه خود را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه بخورد گوشت برود و مزه دار شود ، زمانی که گوشت را از درون یخچال خارج نمودید به اندازه یک نارنگی از آن برداشته و با دست حالت دهید و آنرا سیخ بگیرید ( میتوانید از سیخ چوبی یا فلزی استفاده کنید ) ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد سیخ های کباب کوبیده خانگی را درون تابه ریخته و سرخ نمایید ، برای این که طعم بهتری داشته باشید میتوانید مقداری کره هم به روغن اضافه کنید . پس از این که یک طرف کوبیده سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر غذای خود را سرخ نمایید . در کنار برنج و سبزی خوردن تازه غذای خود را سرو نمایید