برای تهیه این خوراک مرغ پس از اینکه سینه مرغ را تمیز کردید آنرا با چاقو به دونیم تقسیم کنید ، حالا با نوک یک چاقوی تیز وسط سینه مرغ را برشی عمیق بزنید ، یک کیسه فریزر برداشته و بر روی سینه مرغ بگذارید و با استفاده از یک بیفتک سینه مرغ را بکوبید تا پهن شود ، حالا نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز را بر روی سینه مرغ پاشیده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شود .
در مرحله بعد ژامبون ها را آماده کرده و بر روی سینه مرغ قرار دهید فلفل دلمه ای ها و پنیر پیتزا و گودا را اضافه کنید و خوراک خود را رول نمایید ، با استفاده از خلال دندان رول ها را فیکس کرده سپس درون آرد گندم بغلتانید پس از آن درون تخم مرغ زده شده قرار دهید ، خارج نموده و در پایان داخل بشقاب آرد سوخاری قرار دهید و تمام قسمت های ژامبون را به آرد سوخاری آغشته کنید ، رول ها را برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید ، اکنون میتوانید مرغ های سوخاری را سرخ نمایید ، پس از اینکه سرد شد برش زده و سرو کنید .