برای آماده سازی خوراک شما ابتدا سینه مرغ را به صورت مربع مربع برش بزنید به طوری که همه آن ها یک اندازه و مساوی باشند ، که در حین پخت جوجه کباب خانگی یکی بسوزد و یکی بپزد . سینه های برش زده را در زعفران بغلطانید و پس از نیم ساعت پیاز را خلالی کنید ِو به سینه ها اضافه کنید و پس از آن نوبت اضافه کردن سس مخصوص است .
طرز تهیه سس مخصوص :
برای درست کردن این نوع سس ، باید پیازها را شسته و خلالی خرد کنید ، سپس مقداری سس مایونز و خردل ، روغن مایع ، آبلیمو و زعفران و ادویه در دستگاه بلند ریخته تا با هم مخلوط شوند ، اگر بلندر نداشتید ، پیاز را رنده کنید و آبش را صاف و ادویه های آسیاب شده را به آن اضافه کنید ، سس مخصوص آماده شده و الان میتونید به مرغ های برش خورده آغشته کنید و بعد از مدتی استراحت میتونید مرینیت کردن جوجه کباب ها را شروع کنید . نوش جان