برای مزه دار کردن جوجه در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و در کف ظرف پخش کنید ، روی پیازها فلفل و نمک و سس چیلی را بریزید .مقداری رب داخل کمی روغن بریزید و هم بزنید کمی که غلیظ شد به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند ، لیموی تازه را آببگیرید و به مواد اضافه کنید ، ۴ حبه سیر له شده و ۲ قاشق ماست و زعفران را نیز اضافه کنید همه مواد را باهم در میکسر میکس کنید و داخل ظرف بریزید سپس بالها را به مواد آغشته کنید تا حسابی طعم دار شوند ، باقی مانده روغن زیتون را هم به بالها بزنید سپس درب ظرف را گذاشته داخل یخچال قرار دهید .
در مرحله بعد و بعد از گذشت ۶ ساعت آن را بیرون اورده و یا روی زغال یا داخل فر کباب کنید .بعد از اینکه جوجه کباب خانگی حاضر شد کره را ذوب کرده روی کباب ها بزنید تا خشک نشود و مقداری آب نارنج نیز بچکانید تا خوشمزه تر شود . سپس به همراه نان یا برنج و مخلفات سرو کنید . از نوش جان کردنش لذت میبرید .