در ابتدای تهیه این نوع خمیر پیراشکی خانگی ، آرد و آرد سمولینا را با مقداری روغن مخلوط کرد و با دست ورز دهید ، به طوری که وقتی خمیر را میفشارید ، فرم بگیرد . بعد از این قسمت نمک و مقداری آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید . این خمیر یک خمیر سفت است ولی با وجود سفتی نباید ترک بخورد یا بافت خمیر منسجم نباشد . در این صورت نیاز دارد که کمی آب اضافه کنید .
خمیر را باید ده دقیقه ورز دهید ، سطح خمیر را کمی با دست چرب کنید و با یک دستمال تمیز نخی آن را بپوشانید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید خمیر شما استراحت کند . اکنون خمیر شما آماده است . اگر شما بجای آرد سمولینا از آرد گندم استفاده کنید این خمیر به خمیر پیراشکی خوشمزه تبدیل میشود . حتما این نوع خمیر را درست کنید و ازش لذت ببرید . نوش ❤️