این نوع سالاد رژیمی بسیار خوشمزه و ساده است و اگر شما نارنگی در دسترس نداشتید میتونید از پرتغال هم استفاده کنید . ابتدا اسفناج ها را شسته و آبکشی نمایید ، اجازه دهید تا آبش بره . تو این فاصله سس سالاد را درست کنید ، برای درست کردن این سس ، سرکه قرمز را با ژله تمشک ، پودر خردل ، نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست بشه .
اسفناج ها را خرد کنید و نارنگی ها پوست کنده و خرد کنید . یه ظرف بزرگ بیارید و اسفناج ها و نارنگی های خرد شده را همراه با آواکادو ( آووکادو هم مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان محسوب میشود. ) مخلوط نمایید ، سس را به سالاد مجلسی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، به همین سادگی . اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست ضمنا آنهایی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.