برای تهیه این ترشی خوشمزه مخلوط کرفس و هویج و سیر و فلفل دلمه ای و گل کلم را به صورت نگینی از شب قبل خرد نمایید و بشورید ، گوجه ها را هم در غذا ساز پوره کنید و سپس داخل قابلمه ریخته و ۱۵ دقیقه بجو شانید . در حال جوشیدن سرکه را نیز اضافه کنید و کمی نمک هم بریزید و سپس خاموش کنید و کنار بگذارید و صبر کنید تا سرد شود ، وقتی خنک شد داخل شیشه ریخته و یک روز در محیط اشپزخونه قرار دهید و بعد داخل یخچال بگذارید بعد از ۱۰ روز آماده مصرف ، بهتر است از قاشق استیل استفاده نمایید تا ترشی خانگی خراب نشه . بهترین موقع اواخر شهریور و اوایل مهر است برای درست کردن این نوع ترشی .