برای تهیه یک کیک خانگی خوشمزه در ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ را در ظرف بزرگی ریخته و هم بزنید تا کاملا رنگش کرم و کش دار بشه ، بعد از ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کنید و چند ثانیه با دور کند همزن بهم بزنید ، با لیسک هم میتونید هم بزنید . مایه کیک آمادست ، پس یک قابلمه کوچک انتخاب کنید ، و با روغن چرب و با حرارت گرمش کنیدشعله پخش کن استفاده کنید .
مواد را داخل قابلمه ریخته و با دمکنی روی در ظرف را بپوشانید تا حدود ۵۰ دقیقه بپزد . در حین پخت در ظرف را باز و بسته نکنید چون باعث میشه پف کیک بخابه ، اگر میخواهید کیک بزرگ چند لایه داشته باشید باید ۶ تاتخم مرغ استفاده کنید . نکته : این کیک چون پودر کاکاعو داره ، شکلاتی میشه ، اگر کیک ساده دوست دارید پودر کاکاعو را حذف کنید .