اگه طعم و مزه های تکراری برای پخت جوجه کباب خانگی خسته شدهاید و میخواهید طعم مزه ای جدید را تجربه کنید از این مواد برای مرینیت کردن تکه های مرغ استفاده نمایید .
ابتدا سینه مرغ را با چاقو در ابعاد کوچک خرد کنید سپس درون یک کاسه مناسب ریخته و ادویه و موادی را که برای مرینیت کردن جوجه در نظر گرفته بودید را با هم مخلوط نمایید ، گشنیز و نعناع و پودر زیره را به مرغ اضافه کنید سپس عسل و پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به مایه اضافه نمایید ، پس از انجام این مراحل دارچین و فلفل چیلی و سیر رنده شده را به سایر مواد اضافه کنید ، سپس نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش را اضافه کنید ، در پایان روغن را اضافه کنید ،حالا این مواد را برای حداقل ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . در ضمن نصف استکان از مواد مرینیت را بردارید .
پس از خارج نمودن مواد از درون یخچال ، فلفل دلمه و پیاز ها را در ابعادی که بتوان سیخ گرفت برش زده با نصف استکان موادی که برداشته بودید مخلوط کنید سپس بصورت لایه به لایه فلفل ، پیاز ، مرغ مواد را سیخ کنید ، سیخ های جوجه کباب شما اکنون آماده برای طبخ میباشد .