برای تهیه این کباب سنتی ابتدا دنده ها را از هم جدا نمایید و پس از شستشو در یک ظرف آب قرار دهید ،یخ هم می توانید به این کاسه اضافه کنید ،حالا کاسه مورد نظر را برای مدت زمان یک ساعت کنار قرار دهید پس از گذشته ۶۰ دقیقه گوشت ها را آبکشی کنید و و خشک نمایید .
ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید و درون یک کاسه نسبتاً بزرگ سپس سیر را رنده کرده و همراه با پیاز خرد شده به این مایع اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید سپس زعفران را همراه با نمک و فلفل اضافه نمایید حالا تکه های دنده را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا تمامی قسمت های دنده مزه دار و به این مایع آغشته شود . روی کاسه را سلفون کشیده و برای مدت زمان یک شب تا صبح یا ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه به خورد دنده برود .
پس از اینکه گوشت شما آماده شد سینی فر گاز خود را چرب کنید و دنده ها را درون سینی قرار دهید و دمای دستگاه را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و برای مدت زمان ۴۰ الی ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا غذای شما به خوبی برشته و طلایی رنگ شود امیدواریم از خوردن این کباب خوشمزه خانگی لذت ببرید .