برای تهیه پیتزا با نان باگت ، نان خود را با چاقو باز نموده و پس از آن خمیر اضافه درون نان را خالی کنید سپس با کمک وردنه آن را بر روی میز کار تخت کنید برای ۲ الی ۳ مرتبه وردنه را روی نان بکشید تا نازک شود .
اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پیش گرم کنید ، نان ها را درون سینی فر قرار داده و به ترتیب سس کچاپ ، پنیر پیتزا ، مواد گوشتی را بر روی نان ها بچینید ، و در لایه آخر پنیر پیتزا بریزید ، و با هر موادی که دوست دارید خوراک خود را تزیین کنید و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر آب بشه و رنگ روی پیتزا ساده طلایی شود . اکنون خوراک شما آماده برای سرو شده است .