برای تهیه ترشی مخلوط ابتدا بادمجان ها را شسته و بعد از تمیز نمودن آنها را با پوست بر روی اجاق گاز قرار داده و بصورت کبابی آماده نمایید ، سپس پوست بادمجانها را جدا کرده و اگر تخمه داشت آن ها را جدا کنید ، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و تا نصفه آب اضافه کنید سپس هویج و لبو را با رنده درشت خرد کرده و همراه با سیر درون قابلمه ریخته لحظاتی بعد ۲ لیوان سرکه را اضافه کنید .
در مرحله بعد بادمجان ها را اضافه نمایید ، حالا ۲ قاشق غذاخوری سر خالی نمک اضافه کنید ، صبر کنید تا مواد کاملا پخته و بجوشد ، در ضمن مواد درون قابلمه را مدام هم بزنید تا ته نگیرد ، هنگامی که کاملا پخته شدند و آب درون قابلمه کشیده شد ، تمر هندی و رب انار را درون یک لیوان با هم مخلوط کنید سپس بر روی مواد ترشی خانگی ریخته و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد .
هنگامی که مواد ترشی آماده و جا افتاده شد پس از خنک شدن درون میکسر ریخته و هم بزنید تا پوره شود ، اگر مخلوط کن در اختیار شما قرار ندارد با استفاده از یک گوشتکوب مواد را بخوبی با هم به کنید ، اکنون ترشی محلی شما قابل استفاده میباشد .