برای پخت کیک کشمشی خانگی ابتدا چهار عدد تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته سپس به آنها شکر و وانیل را اضافه نمایید حالا با یک همزن برقی مواد را برای مدت زمان ۴ دقیقه هم بزنید تا حجم بگیرد و تقریباً کرم رنگ شود . سپس روغن و بعد از آن شیر را اضافه کنید مواد را در حدی هم بزنید که با هم به خوبی مخلوط شوند .
پس از آماده شدن مایه کیک خانگی آرد راه همراه با بکینگ پودر الک شده اضافه کنید و با یک همزن دستی مواد را به خوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند ، حالا قالب خود را کمی چرب نموده و بعد از اینکار نیمی از مایه کیک را درون قالب ریخته سپس کشمشها را به آرد آغشته کنید و درون قالب بریزید ، الباقی مایه کیک را درون قالب ریخته و آن را برای قرار گرفتن درون فر آماده کنید .
دستگاه فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید سپس قالب را برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا با همین درجه بپزد ، اگر بعد از این مدت زمان به پخت شدن کیک شک داشتید با فرو بردن یک خلال چوبی درون فر از حالت آن آگاه شوید . بعد از اینکه کیک خوشمزه را از فر خارج نمودید اجازه دهید ۱۰ دقیقه در همان حالت باقی بماند سپس از داخل قالب خارج نمایید ، در پایان میتوانید با پودر قند آن را تزیین کنید .