برای پخت یک کتلت مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی پس از اینکه گوشت مرغ را از استخوان جدا نمودید آنرا چرخ کنید گوشت چرخ شده را درون یک کاسه ریخته تا مواد دیگر را به آن اضافه نمایید توجه کنید استفاده از گوشت ران از نکات مهم و کلیدی پخت این کتلت مجلسی می باشد .
حالا باید پیاز را رنده کنید و پس از انجام این کارپیازها را با دست فشار داده و آب اضافه آن را بگیریم پس از اینکار پیاز رنده شده را درون کاسه مرغ ریخته و با گوشت مخلوط میکنیم اکنون زعفران دم کرده را با پودر سیر و پودر پیاز به گوشت اضافه میکنیم مواد را با هم مخلوط کرده در همان حال زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم .
پس از اینکه مواد را به خوبی با هم مخلوط کردیم نوبت ورقه ورقه کردن قارچ ها می باشد سپس یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و درون آن یک قاشق غذاخوری روغن ریخته هنگامی که روغن داغ شد قارچ ها را درون ماهیتابه ریخته و کمی آب لیموترش به آن اضافه می کنیم تا در هنگام سرخ کردن قارچ ها سیاه نشوند
قارچ ها در هنگام سرخ کردن آب میاندازند در حدی سرخ کنید که آب آن کاملاً کشیده شود حالا قارچ های های سرخ شده را کنار قرار داده تا خنک شوند . بعد از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه و خنک شدن قارچ ها آنها را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم سپس با گوشت مرغ مخلوط می کنیم .
حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند سپس به این مواد تخم مرغ را همراه با آرد سوخاری اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت یک حالت چسبندگی پیدا کند .
زمانی که به این حالت رسیدید روی کاسه را با یک سلفون پوشانده و برای مدت زمان ۴۰ الی ۶۰ دقیقه آن را درون یخچال قرار میدهیم تا مواد حسابی جا افتاده شوند توجه کنید که این مایه نسبت به انواع کتلت ها حالت چسبندگی بیشتری دارد به این موضوع بخاطر وجود قارچ می باشد .
زمانی که مایه کتلت آماده شد آن را از یخچال خارج نموده و برای سرخ کردن آماده می کنیم ،حالا نصف لیوان آرد سوخاری را درون یک بشقاب خالی کنید یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن میریزیم .
پس از گذشت یک دقیقه و زمانی که روغن داغ شد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی برداشته آن را با دست و یا غالب حالت میدهیم پس از آن با انگشت در مرکز کتلت یک سوراخ ایجاد میکنیم تا در زمان سرخ کردن کاملا مغز پخت شود .
حالا کتلت های خوشمزه را به آرامی درون ماهیتابه قرار داده و مشغول سرخ کردن آن می شویم زمانی که یک طرف طلایی رنگ شد کتلت را چرخانده و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم ، به نوبت آنها را از درون ماهیتابه خارج می کنیم
یک دستمال مخصوص آشپزی در کنار خود قرار داده و کتلت ها را درون این دستمال چیده تا روغن اضافه آن گرفته شود ، اکنون کتلت خانگی شما آماده برای سرو می باشد و می توانید همراه با خیارشور و گوجه فرنگی از خوردن این غذا لذت ببرید