برای تهیه دسر ماگنولیا خوشمزه و متفاوت ابتدا آرد را با نشاسته مخلوط کرده و اینکه مواد باهم شکر را به آن اضافه می کنیم ، سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و شیر سرد را درون قابلمه ریخته اجازه میدهیم تا شیر کمی گرم شود
پس از چند لحظه را آرد را به شیر اضافه میکنیم مواد را مدام هم می زنیم و از ته نشین شدن آرد در کف قابلمه جلوگیری می کنیم ، تا زمانی که به غلظت فرنی برسد مواد را هم می زنیم پس از آن اجاق گاز را خاموش کرده و صبر میکنیم کمی خنک شود .
در این مرحله وانیل را همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط کرده تا کاملاً خامه درون شیر حل شود و مایه ما کاملاً یکدست شود حالا درون یک کاسه بیسکویت پتی بور را کوبیده و آن را به صورت پودر در می آوریم .
یک لیوان مناسب را برای آماده نمودن دسر موزی انتخاب کرده و کف آن را با بیسکویت پر می کنیم سپس از مایه دسر بر روی بیسکویت ها ریخته پس از آن موزها را به صورت حلقه حلقه برش زده و دور لیوان میچینیم ،حالا پودر بیسکویت تراریخته و پشت سر آن مایه دسر را اضافه می کنیم .
حالا اجازه میدهیم مواد برای نیم ساعت در دمای محیط خنک شوند سپس لیوان ها را برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملاً دسر خانگی ما خنک شود ، اکنون دسر خانگی شما آماده برای سرو شده است . نوش جان کنید .