برای تهیه خورش کنگر خوشمزه و عالی با مرغ ابتدا پیازها را ریز خورد کرده و سپس درون یک ماهیتابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن پیازها را تفت میدهیم هنگامی که پیاز ها سبک و شیشه ای شد مرغ را به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا سرخ شوند
در همان حال که مشغول تفت دادن مرغ هستیم زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم کمی که مخلوط شد ، فلفل را بر روی مرغ و تفت می دهیم .مواد را هم می زنیم سپس به آن رب گوجه فرنگی و هل را اضافه می کنیم برای اینکه بوی خامی رب گرفته شود کمی آن را سرخ می کنیم .
در مرحله بعد مقداری آب جوش بروی مواد ریخته درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم تا با حرارت کم پخته شود . در این فاصله کنگرها را که از قبل شسته بودیم درون یک ماهی تابه ریخته و سرخ میکنیم در حدی که نرم شوند نیازی نیست کاملاً سرخ شوند .
در مرحله بعد و پس از اینکه کنگره ها سرخ شد آن را به خورش مرغ اضافه می کنیم سپس زعفران دم شده غلیظ را به سایر مواد اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت آلو هایی را که از قبل خیسانده بودیم به مواد اضافه می کنیم .