برای تهیه خوراک شنیسل مرغ با پنیر پیتزا ابتدا تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته سپس آن را همراه با کمی زعفران و مقداری نمک مخلوط می کنی سینه مرغ را به صورت لایه های نازک بریده و با بیفتک آنها را به خوبی می کوبیم . یک سینه مرغ تقریباً چهار لایه نازک شنیسل به ما میدهد .
در این زمان لایه های نازک مرغ را درون مخلوط تخم مرغ قرار می دهیم به صورتی که تمام قسمت های مرغ به این صورت آغشته شود درون یک بشقاب آرد سوخاری را ریخته و تیکه های مرغ را به صورت پشت و رو در اون آرد می غلتانیم .
در مرحله بعد تکه های مرغ را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا سس حسابی به خورده بافت مرغ برود حالا یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن میریزیم هنگامی که روغن داغ شد حرارت را کم کرده و تکه های مرغ را درون آن سرخ می کنیم .
در مرحله بعد ، زمانی که سینه های مرغ سرخ شدند آنها را درون تابه گذاشته و پنیر پیتزا را بر روی مواد بریزید درب ماهیتابه را گذاشته تا برای ۲ دقیقه پنیر آب شود . غذا را در کنار سیب زمینی سرخ شده و گل کلم نیم پز و قارچ سوخاری میل نمایید .