اگه میخواهید یک پیراشکی اسفناج عالی و خوش طعم داشته باشید سعی کنید از سبزی اسفناج تازه استفاده کنیم برای شروع اسفناج را همراه با مقداری روغن و نمک درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا زمانی که به خوبی سرخ شوند .
پس از تفت دادن اسفناج ها ، روی میز کار خود را آرد بپاشید سپس خمیر را آماده را روی آرد قرار دهید ، خمیر خود را برش بزنید سپس روی آن را با اسفناج و پنیر پیتزا پر کنید ، حالا خمیر را همانند تصویر جمع کنید و لبه های آن را محکم کنید .
اکنون باید ظرف مخصوص فر گاز را چرب کنید سپس پیراشکی ها را درون ظرف بچینید حالا درون یک کاسه زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید و با فرچه به روی پیراشکی ها بزنید ضعف را برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اکنون پیراشکی خانگی شما آماده برای سرو می باشد
امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ کرفس مقوی و خوشمزه رژیمی را برای شما شرح دهیم ، برای شروع پیاز را به صورت ریز ریز خورد می کنی سپس آن را درون قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا زمانی که شیشه ای شود .
حالا هویج را خرد کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم پس از انجام این کار کرفس را خورد کرده و به سایر مواد درون قابلمه اضافه میکنید و همه را با هم تفت میدهیم حالا آب مرغ را به سوپ مقوی اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بجوشد .
در این مرحله سیب زمینی را خورد کرده و به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم ،در قابلمه را قرار داده و با شعله ملایم اجازه می دهیم تا مواد بپزد ، حالا درون یک ماهی تابه دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا زمانی که بوی خامی آرد گرفته شود .
در این زمان شیر را به آرد تفت داده شده در دو مرحله اضافه میکنیم و مدام آن را هم می زنیم تا گوله گوله نشود ، زمانی که صاف و یکدست شد آن را به سوپ اضافه میکنیم و با سایر مواد مخلوط می نماییم حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خانگی ما جا افتاده شود.
مدت زمان لازم برای جا افتادن غذا تقریباً ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . پس از اینکه خوراک کرفس آماده شد آن را از روی حرارت اجاق گاز برداشته و پس از اینکه کمی سرد شد بر روی آن خامه را می ریزیم و همراه با لیمو ترش تازه سرو میکنیم .
برای تهیه ماهی نمکی خوشمزه و لذیذ ابتدا ماهی را به خوبی تمیز کنید داخل شکم ماهی را شسته و آنرا درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی ماهی کاملاً گرفته شود پس از انجام این کار درون یک کاسه سس سویا را همراه با روغن زیتون و آبلیمو و ادویه و سبزی معطر مخلوط کنید حالا سیر و پیاز حلقه شده را نیز به مواد اضافه نمایید
پس از اینکه ماهی خشک شد آن را درون سسی که تهیه کرده بودید قرار دهید و تمام قسمت های پوست ماهی را به این سس آغشته کنید و اجازه دهید تا ماهی برای ۳ الی ۴ ساعت در این سس استراحت کند تا کاملاً مزه دار شود .
اکنون آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حالت خیسی شبیه به شن و ماسه پیدا کند . حالا ماهی را از درون سس خارج کنید و روی دستمال خشک قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود . توجه داشته باشید که قسمت بیرونی ماهی نباید مرطوب باشد وگرنه نمک را به خود جذب میکند .
برای پخت ماهی یک ماهیتابه نسبتاً بزرگ را بر روی اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود ، حالا نمک را درون ماهیتابه ریخته به طوری که کاملاً کف ماهیتابه را بپوشاند ، ماهی مزه دار شده را درون ظرف قرار دهید و دوباره با اضافه کردن نمک روی ماهی را کاملاً بپوشانید .
اکنون خوراک ماهی شما آماده پخت می باشد ، درب ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید تا برای ۴۵ دقیقه و با حرارت ملایم غذا بپزد . در هنگام پخت استفاده از دم کنی هم به نام آن می باشد توجه داشته باشید در هنگام پخت درب ماهیتابه را به هیچ وجه باز نکنید .
در پایان با یک گوشت کوب نمک را بشکنید و ماهی را از درون آن خارج کنید ، پس از اینکه پوست آن را جدا کردید غذای خود را به مقدار کمی روغن زیتون و آبلیمو آغشته کرده و سرو نمایید . از زعفران آب شده هم میتوانید برای مرینیت ماهی استفاده کنید .
اگه قصد دارید یه خورشت محلی خوشمزه و متفاوت تهیه کنید پیشنهاد می کنیم خورش گل کلم کرمانشاهی رو حتما امتحان کنید . برای تهیه این خورشت ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و درون ماهیتابه بریزید و تفت بدید .
حالا گوشت را همراه با ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری و ادویه خورشتی می باشد به پیاز داغ اضافه کنید .تفت دادن گوشت با پیاز و ادویه ها باعث گرفته شدن بوی زخم گوشت می شود و غذای شما طعم و عطر بهتری خواهد داشت .
پس از انجام مراحل بالا رب را اضافه کنید و با هم تفت دهید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب می باشد حالا اجازه دهید تا خورش برای مدت زمان ۹۰ دقیقه با حرارت کم بپزد در این فاصله زمانی کلم های تازه را خرد کنید و درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید ، لپه ها را هم بپزید بصورت جداگانه درون ماهی تابه بریزید و همراه با کمی رب تفت دهید .
در مرحله بعد و پس از آماده شدن گل کلم و لبه ، همه مواد را با هم به خورش محلی اضافه کنید . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت غذا مقداری نمک همراه با زعفران دم کرده به خورش اضافه کنیدو از غوره یا آبغوره هم برای چاشنی و ترش شدن خوراک استفاده کنید .
برای تهیه ترافل شکلاتی خوشمزه در منزل ابتدا کیک را به صورت پودر در میآوریم ، سپس ماهیتابه را رو حرارت قرار می دهیم و خامه را درون ماهیتابه می ریزیم ، وقتی از کنارهها حباب زد اجاق گاز رو خاموش میکنیم و شکلات رو به خامه اضافه می کنیم .
حالا خامه و شکلات رو با هم مخلوط می کنیم تا گاناش آماده بشه ، حالا این مخلوط را با پودر کیک ترکیب می کنی و به صورت خمیر در می آوریم با دست خمیر را ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود سپس آن را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم .
حالا خمیر را درون یخچال خارج می کنیم و به اندازه گردو از خمیر برداشته و آن را گرد می کنیم ، سپس درون پودر کاکائو و پودر پسته و شکلات بن ماری شده یا پودر نارگیل می غلتانیم ، استفاده از این مواد بستگی به سلیقه و ذائقه خود شما دارد . حالا ترافل خانگی شما آماده برای سرو شده است . شیرینی پزی در خانه را یاد بگیرید و استفاده کنید .
برای تهیه ماهی شوریده شکم پر مجلسی ابتدا ماهی را از طرف کمر آن برش بزنید ، سپس داخل شکم ماهی را تمیز کرده و پس از شستشو داخل شکم ماهی را نمک بپاشید . به ماهی برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت دهید بعد از آن با آب سرد بشویید و ماهی را خشک کنید .
حالا پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه ریخته و آن را تفت دهید مقداری زردچوبه به پیاز داغ های اضافه کنید و با هم مخلوط کنید حالا کشمش و گرد لیمو و نمک و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .
با مایه پیازها شکم ماهی را پر کنید و آن را با نخ و سوزن بدوزید ، درون یک بشقاب آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و ماهی را درون این ظرف قرار داده به طوری که دو طرف ماهی به آرد آغشته شود ماهی را تکان داده تا آرد اضافی آن گرفته شود . حالا خوراک ماهی را درون روغن سرخ کنید .
در این پست قصد داریم شما را با طرز تهیه و روش پخت پیراشکی کرم دار بازاری آشنا کنیم ابتدا تمام مواد خشک که شامل آرد و شکر و خمیر مایه و بکینگ پودر و نمک میشود را با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست و با هم ترکیب شوند .
ایا شیر ولرم را با تخممرغ درون یک کاسه با هم مخلوط میکنید و با چنگال هم میزنید ، ترکیب شیر را به مواد خشک اضافه میکنیم تا خمیر ما به دست آید حالا خمیر را با دست ورز می دهیم در همان حال که مشغول ورز دادن مواد هستیم روغن را اضافه میکنیم .
مدت زمانی که این خمیر را به عرض می دهید تقریباً ۲۰ دقیقه می باشد حالا کاسه ای را چرب کنید و خمیر را درون کاسه قرار دهید ،روی کاسه را با سلفون بپوشانید ، کاسه را در یک جای خنک قرار داده و برای مدت زمان یک ساعت به خمیر پیراشکی استراحت دهید .
حالا خمیر را ورز داده و با کمک وردنه خمیر را باز کنید قطر تقریبا نیم سانت تعمیر را پهن کنید حالا با کاتر قالب بزنید ، خمیر های برش خورده را روی پارچه پهن کنید و روی آن را برای ۲۰ دقیقه دیگر بپوشانید ماهیتابه رو بگذارید رو اجاق گاز و روغن اضافه کنید .
حرارت را بالا ببرید تا روغن داغ شود سپس حرارت را کم کنید و پیراشکی ها را درون روغن داغ و شناور سرخ کنید ، اکنون میتوانید داخل پیراشکی ها را با کرم یا شکلات پر کنید و از خوردن پیراشکی کرم دار خانگی لذت ببرید . برای تهیه کرم پیراشکی
درون کاسه ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با سه قاشق شکر مخلوط کنید . سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بر روی حرارت پایین اجاق گاز قرار دادید تا به غلظت فرنی برسد سپس ۲۰ گرم کره و نوک قاشق وانیل به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید پس از اینکه مواد یکدست شود اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا کرم سرد شود .