برای تهیه سالاد ریگاتونی حرفه ای و خوش طعم با مرغ ، ابتدا سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید سپس پیاز را به صورت چهار قاچ برش زده و همراه با برگ بو و ادویه ( فلفل سیاه و نمک ) اضافه نمایید . کمی هم آب اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت پایین مرغ پخته شود .
پس از اینکه مرغ پخته شد آن را از درون قابلمه خارج کنید و تکه های مرغ را ریش ریش کنید ، آب مرغ را هم از صافی رد کرده و کنار قرار دهید . در مرحله بعد قارچها را بشورید و آنها را خرد کنید و بر روی آنها مقداری آبلیمو بریزید .
ماهیتابه رو بزارید بر روی حرارت اجاق گاز روغن اضافه کنید و زمانی که روغن داغ شد قارچ ها را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود . کلم بروکلی رو خورد کرده درون لگن آب قرار بدید برای ۲۰ دقیقه تا تمیز شوند .
حالا نوبت تفت دادن کلم بروکلی آن میباشد ، کلمها را درون ماهی تابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند .اکنون داخل قابلمه آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید صبر کنید تا آب بجوشد حالا نمک و روغن مایع درون قابلمه بریزید .
در این مرحله پاستا ریگاتونی را درون قابلمه ریخته و صبر کنید تا بپزد و پاستا ها نرم شوند . ماهی تابه را آماده کنید و مقداری کره درون ماهیتابه آب کنید حالا سیر را له کرده و درون ماهیتابه ریخته و با کره تفت دهید .
در این زمان تمام مواد خود را درون ماهی تابه بریزید پاستا و کلم و قارچ و مرغ را همراه با نمک و فلفل سیاه و آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم همه مواد با هم به صورت یک دست پخته شوند و آب مرغ کاملا بخار شود اکنون سالاد ماکارونی شما آماده برای سر شده است دست روی سالاد خود را با پنیر پارمسان و پوست لیمو ترش رنده شده تزیین کنید
اگر میخواهید یک کوبیده بوقلمون خانگی با روش رستورانی تهیه کنید ، گوشت و دنبه را با هم مخلوط کرده سپس به آن پیاز را اضافه کنید و برای دو مرحله گوشت را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید ، حالا نوبت اضافه نمودن انواع ادویه میباشد توجه داشته باشید که ادویه زیاد طعم کوبیده را تغییر میدهد و خوب نیست .
حالا پودر سیر،زعفران،فلفل پاپریکا،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،ادویه کاری را در اندازه های معمولی به گوشت اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه با دست گوشت را ورز دهید تا حسابی جا افتاده شود و ادویه بخورد گوشت برود . روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید .
در مرحله بعدی کف سینی فر گاز را با فویل بپوشانید سپس با فرچه روی فویل ها را چرب کنید ، دست خود را خیس کنید از مایه گوشت بردارید حالت دهید و کف سینی بچینید ، زعفران را دم کنید روی کباب کوبیده پخش کنید ، فر را هم از قبل پیش گرم کنید .
حالا سینی را درون فر قرار دهید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد هنگامی که روی گوشت سرخ شد ، کوبیده ها را بچرخانید و زعفران و کره را دوباره روی گوشت بزنید تا طرف دیگر آن هم برشته شود و کباب خانگی شما هم مغز پخت شود .
برای تهیه چلو ماهیچه اگه از گوشت یخ زده استفاده می کنید ،شب قبل از آشپزی آن را از درون یخچال خارج کنید تا یخ زدایی شود . حالا پیاز را در قطعات درشت و دندان گیر خرد کنید و ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و به آن روغن اضافه کنید .
در این مرحله پیازها را درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید ، برای تفت دادن پیاز داغ خشک میتوانید از روغن جامد و مایع با هم استفاده کنید . زمانی که پیاز ها سبک شدند تکه های گوشت را درون ماهیتابه ریخته و همراه با پیاز داغ تفت دهید دو طرف گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد .
در این زمان نوبت اضافه کردن ادویه خوش عطر میباشد زردچوبه را همراه با فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کرده و تفت دهید پس از انجام این کار زعفران دم کرده را همراه با چوب دارچین (پودر دارچین باعث میشه رنگ گوشتتون تیره بشه) و سیر به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید .
بعد از انجام این مراحل نوبت اضافه کردن آب جوش می رسد آب را در حدی که روی گوشت را بپوشاند اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۵ ساعت با حرارت کم گوشت کاملاً مغز پخت شود
در ۳۰ دقیقه پایانی پخت نمک را به گوشت اضافه کنید توجه داشته باشید در اواسط پخت هم کمی گوشت را هم زده و آن را زیر و رو کنید تا دو طرف گوشت شما به خوبی پخته شود . هنگامی که آب گوشت غلیظ شد چلو مجلسی شما آماده شده است .
برای تهیه آلبالو پلو همراه با مرغ زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی و با تمام نکات ریز آشپزی ابتدا آلبالو ها را شسته و سپس هسته آنها را جدا کنید سپس بر روی آلبالو ها شکر ریخته و آن ها را درون قابلمه همراه با مقداری آب بپزید ، میوه ها را جدا کنید و آب آلبالو را دوباره بر روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود .
برنج را هم همراه با کمی نمک بخیسانید اگه از برنج ایرانی استفاده میکنید نیاز به خیساندن ندارد ، سپس برنج را شسته و درون قابلمه ریخته و مانند پخت برنج معمولی برنج را بپزید زمانی که برنج به صورت نیم پز شد و دانه های آن کمی نرم شدند ، آن را آبکش کنید .
در این مرحله قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده و کف آن مقداری روغن بریزید روغن که داغ شد برای ته دیگ از سیب زمینی یا نان لواش استفاده کنید . حالا به صورت لایه لایه برنج و آلبالو را درون قابلمه ریخته تا مواد تمام شوند .
حالا هر رابطه اجاق گاز را کم کرده و برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا پلوی مجلسی و خوشمزه شما دم بکشد بعد از آماده شدن آنرا درون سینی کشیده و به سلیقه خود تزیین نمایید . حرارت پایین باعث می شود که ته دیگ شما نسوزد .
مرغ را هم بصورت معمولی پخته و در کنار این غذای مجلسی خوشمزه سرو کنید . مرغ را میتوانید ریش ریش کنید و بر روی برنج قرار دهید یا اینکه از تکه های درسته مرغ استفاده کنید . با خلال بادام و پسته خوراک خود را تزیین کنید .
برای تهیه سیر داغ خانگی ترد و طلایی پس از این که پوست سیر ها را گرفتید قسمت ته و سفت سیر ها را جدا کنید ، حالا سیرها را درون غذا ساز و یا چرخ گوشت بریزید پس از انجام این کار آن ها را بر روی یک دستمال نخی پهن نمایید تا آب کش شوند .
مدت زمان لازم برای خشک کردن سیر ها تقریبا بین ۶ الی ۸ ساعت میباشد ، اگر سیر ها خیس باشند در هنگام سرخ کردن به هم خواهند چسبید . حالا یک ماهیتابه لبه بلند را روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود .
در مرحله بعد نصف قاشق چایخوری زردچوبه درون ماهی تابه ریخته و با روغن تفت دهید سپس سیر های خرد شده را همراه با نمک درون ماهی تابه ریخته و با حرارت زیاد آنها را هم بزنید و تفت دهید ، در هنگام تفت دادن مرتب سیرها را جابجا کرده و هم بزنید تا از سوختگی آنها جلوگیری کنید .
اضافه کردن زردچوبه باعث آن می شود که سیر ها طلایی رنگ شوند پس از اینکه مواد را کمی تفت دهید و حرارت را کم کنید تاثیر ها طلایی رنگ شوند پس از تفت دادن ، مواد را زمانی که داغ هستند بر روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود
حالا سیر داغ را درون ظرف شیشه ای ریخته و در آن را محکم ببندید سیر ها را برای مدت زمان یک الی دو سال میتوانید درون یخچال نگهداری کنید و از آن برای تزیین آش رشته استفاده کنید . توجه کنید حتما باید روغن اضافی آنها را بگیرید به صورتی که وقتی سیرها را درون دست گرفتید دست شما چرب نشود .
برای پخت پلو افغانی خوشمزه برنج را در آب نمک میخوانیم سپس گوشت را همراه با پیاز و ادویه و مقداری آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و صبر می کنیم تا گوشت بپزد پس از اینکه گوشت پخته شد آن را ریش ریش کرده یا به قطعات کوچک خرد میکنیم .
در مرحله بعد یک عدد پیاز را رنده کرده سپس ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و با مقدار کمی روغن پیاز ها را تفت می دهیم . هویج را هم به صورت خلال های بایک بری زده و پس از اینکه پیاز داغ ها سبک شیشه شد آنها را درون ماهی تابه ریخته و با هم تفت میدهیم تا به صورت نیم پز آماده شود .
حالا آبی را که با آن گوشت را پخته بودیم درون قابلمه ریخته و برنج ها را شسته و درون قابلمه ریخته و ادویه را اضافه میکنیم ، اگر احساس کردید آب برنج کم است میتوانید مقداری آب اضافه کنید ، قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا بجوشد .
هنگامی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنی و اجازه می دهیم تا برای مدت زمان ۴۵ دقیقه قابلمه روی گاز با حرارت کم بماند . تا برنج آماده شود مقداری پیاز داغ آماده کرده سپس برنج را همراه با پیاز داغ و زرشک و گوشت ریش ریش شده درون سینی آماده برای سرو می کنیم .
برای تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه و خوشرنگ ابتدا میوه را جدا کنید سپس آنها را شسته و درون آبکش بریزید و اجازه بدهید تا کاملاً آب آن گرفته شود و میوههای خشک شوند . شیشه هایی با درب فلزی انتخاب کنید که هوا را رد نکند .
آب سرد را درون قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا زمانی که شکر کاملاً درون آب حل شود .
اگر احساس کردید که شیرینی آن کم است می توانید به شربت شکر اضافه کنید .
در این مرحله شیشه ها را با گیلاس پر کنید سپس شربتی را که با آب سرد تهیه کرده آید را اضافه کنید به صورتی که تا لبه شیشه پر شود .
درب شیشه ها را محکم ببندید و قابلمه بزرگ را انتخاب کنید و شیشههای گیلاس را درون قابلمه قرار دهید .
حالا نوبت اضافه کردن آب میباشد . آب را در حدی اضافه کنید که روی شیشهها را بپوشاند . قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد . حالا می توانید اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا در همان شرایط آب خنک شود .
حالا شیشه های کمپوت خانگی را از درون قابلمه خارج کنید و درب آنها را دوباره چک کرده و برای اطمینان محکم کنید ، حالا شیشه ها را برای مدت زمان یک ساعت سر و ته قرار دهید تا مطمئن شوید آب از آن چکه نمی کند . حالا می توانید شیشه های کمپوت خوشمزه را درون یخچال نگهداری کنید
حتماً از شیشه های تمیز و بدون بو استفاده کنید با این کار ماندگاری کمپوت خانگی شما بیشتر خواهد شد . یکی دیگر از نکات مهم این است که شربت باید لبریز شود از شیشه ها . درب شیشه ها حتماً باید سفت سفت باشد .