برای پخت کوکو میگو پس از اینکه میگو را پاک کردید آن را چرخ کرده و درون غذاساز ریخته و خرد کنید و درون یک کاسه سیر را رنده کرده و گوشت خرد شده را با آن مخلوط کنید حالا به این مواد پیازچه و گشنیز را با قیچی ریز کرده و اضافه کنید .
حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها به مایه کوکو خوشمزه می باشد ، در پایان به این مواد یک قاشق آرد ذرت اضافه میکنیم ، حالا مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، اکنون کوکو مجلسی آماده برای سرخ کردن شده . توجه کنید که این کوکو در هنگام سرخ کردن نباید نازک باشد .
پس از تمام شدن پخت با گشنیز و پیازچه خوراک میگو را تزیین کنید . اگر به آرد ذرت دسترسی ندارید میتوانید از آرد گندم استفاده کنید . میگو دارای خواص زیادی میباشد سعی کنید از آن در برنامه غذایی خود استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید .