برای تهیه مافین اسفناج و پنیر ابتدا اسفناج ها را خرد کنید و پس از شستشو آنها را بپزید و اجازه دهید تا سبزی سرد شود در این فاصله پنیر را رنده کنید و دمای فر را بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید حالا قالب های مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد را با نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده سپس آن را الک کنید پس از انجام این کار شکر را همراه با اسفناج و دوسوم پنیری که رنده کرده بودید به آرد اضافه کنید . درون یک کاسه جداگانه تخم مرغ را شکسته و با شیر و روغن مخلوط کنید و هم بزنید .
در این مرحله شیر را نیز به مخلوط اسفناج اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و کمی کف کند . توجه داشته باشید که هارد نباید در خوراک اسفناج شما گوله گوله شود . حالا این خمیر را درون قالب ریخته و با الباقی پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید .
حالا قالب ها را برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پف کند و سطح روی آن ها طلایی رنگ شود . توجه داشته باشید که این غذا را باید گرم سرو کنید . به علت وجود اسفناج در این خوراک یک میان وعده عالی برای فرزندان شما محسوب می شود .