برای تهیه پاکوره ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آنها را به صورت آب پز آماده کنید پس از پخته شدن پوست سیبزمینیها را گرفته و آنها را رنده کنید ، درون ظرفی جداگانه آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید ، آب را تدریجی اضافه کنید تا آرد گوله گوله نشود .
پس از انجام مراحل بالا تخم مرغ ها را شکسته و به محلول آب و آرد اضافه کنید ، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به آن برای مدت زمان ۱۰ دقیقه استراحت دهید . حالا تره و جعفری را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید سپس به آن ادویه ها را اضافه کرده و مایه خوراک هندی را ورز دهید تا یکدست شود .
حالا نوبت آن رسیده که تمرهندی را درون یک لیوان آب ولرم حل کنید و آنرا از صافی رد نمایید . چهار قاشق از شیره تمر هندی را همراه با مایع سیب زمینی به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید .از مایه پاکوره اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و درون روغن داغ سرخ کنید .
حالا الباقی شیره تمر هندی را که دارید همراه با مقداری روغن و فلفل قرمز و کمی نمک بجوشانید تا یک سس غلیظ تهیه کنید ، این سس را همراه با خوراک سیب زمینی میل نمایید .