آموزش طرز تهیه نان در ماهیتابه به صورت ساده و روان ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک کنید سپس آرد نمک و شکر و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب به صورت آهسته آهسته می باشد .
آرد را با دست هم بزنید تا خمیر نان آماده شود ، حالا خمیر را به صورت چانه بگیرید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر به اصطلاح محلی و ور آید . ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته و زمانی که داغ شد چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید و آنها را درون ماهیتابه قرار دهید .
سعی کنید با حوصله مراحل پخت نان را انجام دهید ، زمانی که خمیر را درون ماهیتابه پهن کردید چین و چروک های آن را خیلی سریع صاف کرده و پس از پخت نان ها را درون پارچه قرار دهید تا خشک نشوند . توجه داشته باشید این خمیر زمان زیادی را برای استراحت لازم ندارد .