برای تهیه مرغ با سس قارچ ابتدا سینه مرغ را به صورت تکه های باریک و نازک برش بزنید سپس درون یک کاسه سس سویا را همراه با روغن زیتون و سیر مخلوط کنید و تکه های مرغ را برای مدت زمان یک الی دو ساعت درون این سس بخوابانید تا مزه دار شوند .
اکنون ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد تکه های مرغ را درون ماهی تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید . مرغ سرخ شده را کنار قرار دهید . در همان ماهیتابه کره را آب کرده و خلال های پیاز را با یک حبه قند به صورت پیاز کاراملی آماده کنید .
قارچ ها را هم در ابعاد باریک خرد کنید و به پیاز های کاراملی اضافه کرده و تفت دهید اکنون شیر و خامه را همراه با ادویه ها به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کرده و تفت دهید هنگامیکه سس شروع به جوشیدن کرد مخلوط آب و نشاسته ذرت را به آنها اضافه کنید .
اجازه دهید تا سس با حرارت ملایم غلیظ شود پس از آماده شدن تکه های مرغ را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید ، اجازه دهید تا خوراک مرغ فوری برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به پایین بپزد و غذای شما جا افتاده شود ، در پایان با جعفری خرد شده غذا را تزیین کنید .