هلو دارای درختی پر بار می باشد و قیمت آن هم بسیار مناسب است در در اواسط فصل بهار و تابستان میتوانید این میوه را تهیه کنید و با آن شربت مربا و کمپوت هلو تهیه نمایید . ابتدا باید هلوها را پوست بگیرید و آنها را با چاقو از وسط نصف کنید .
سپس هسته های هلو را خارج کنید پس از انجام این کار آب و شکر را با هم مخلوط کنی و بر روی اجاق گاز قرار دهید هنگامی که شکر درون آب حل شد و شروع به جوشیدن کرد محلول را اضافه کنید و صبر کنید تا هلو ها پخته شوند .
یکی از نکات مهم تهیه کمپوت خانگی این است که اجازه ندهید میوه له شود . برای اینکه رنگ کمپوت زیبا و شکیل باشد بهتر است آن را درون ظرف لعابی یا مسی بپزید . برای رنگ و مزه بهتر استفاده از مقدار کمی زعفران را پیشنهاد میکنیم . پس از پخت درون ظرف شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید .