برای پخت کباب مجارستانی خوشمزه و مجلسی درون فر ابتدا یک قابلمه را حاضر کرده و درون آن کره و روغن میریزیم پس از اینکه داغ شد روغن ، گوشت ها را درون قابلمه ریخته و تفت می دهیم ، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و سیر را اضافه میکنیم .
زمانی که مواد را با هم مخلوط کردید گوجه فرنگی ها را هم به صورت مکعبی و متوسط خورد کنید همراه با نخود به مواد درون قابلمه اضافه نمایید ، اکنون باید یک لیوان آب به خوراک اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت کم گوشت بپزد .
هنگامی که گوشت نرم شد نوبت اضافه کردن ادویه به کباب می باشد مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق گاز برمیداریم . حالا نوبت این رسیده که سیب زمینی و بادمجان را به صورت مکعبی خرد کنید و آنها را جداگانه سرخ نمایید .
حالا سینی فر را چرب کنید و مواد گوشتی را درون سینی بریزید سپس سیب زمینی و بادمجان را اضافه کنید ، حالا نوبت آماده کردن سس بشامل می باشد . کره را درون ماهیتابه آب کنید سپس آرد را اضافه کنید پس از مخلوط کردن مواد شیر را به سس اضافه کنید .
مواد را مدام هم بزنید سپس با آنها نمک و فلفل را اضافه کرده و تا زمانی که سس غلیظ شود به هم زدن مواد ادامه دهید تا سس آماده شود . اکنون سه بشامل را روی مواد درون سینی ریخته و در پایان پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید .
اکنون کباب خوشمزه و خانگی شما آماده برای پخت شده است سینی را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید . زمانی که رنگ روی آن قهوهای شد گاز را خاموش کنید و سینی را خارج نمایید .
https://www.bagtheweb.com/b/VuWkDd