برای تهیه خوراک مرغ تایلندی ابتدا باید مواد میرینیت مرغ را آماده کنید برای اینکار روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید سپس به آنها پیاز و آب لیمو پوست لیمو را اضافه کنید مواد را مخلوط کرده و در مرحله بعد عسل و ادویه ها را اضافه کنید
پس از انجام مراحل بالا تکه های مرغ را درون این سس برای مدت زمان ۲ الی ۴ ساعت بخوابانید و ظرف را درون یخچال قرار دهید تا تکه های مرغ مزه دار شوند ، حالا سینی فر را چرب کنید و سبزیجات مورد علاقه خود را درون سینی بچینید .
تکه های مرغ را کنار سبزیجات قرار داده و ظرف را برای حداقل ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوراک جوجه شما کاملا مغز پخت شود پس از انجام این کار گریل فر را روشن کنید برای سه دقیقه تا جوجه ها طلایی رنگ شوند .