برای تهیه ته دیگ زعفرانی ابتدا باید کاسه ای را آماده کنید، سپس تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و به آن کمی زعفران و ماست با مقداری روغن مایع و نمک اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید و در همین حال فلفل را به مایه اضافه نمایید و تا زمان یکدست شدن هم بزنید .
در مرحله بعد مقداری از برنج آبکش شده را که از قبل آماده کرده بودید به این مایه اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید ، هنگامی که مایه را با برنج مخلوط میکنید ، باید تمام قسمت های برنج زعفرانی به مواد شما آغشته شود .
در مرحله بعد باید در کف قابلمه مخصوص خود روغن بریزید و تمام قسمت های آن را چرب کنید سپس مایع را کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً یکدست و صاف شود سپس الباقی برنج را روی آن ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا برنج دم بکشد .میتوانید مانند ته چین از مرغ هم استفاده کنید و مرغ زعفرانی را همراه با برنج تهیه نمایید .