برای تهیه عدس پلو با سویا ابتدا پیاز را خرد کرده و درون ماهیتابه ریخته و آن را تفت دهید کمی که پیاز ها سبک شد سویا را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کرده و سرخ نمایید ، حالا ادویه ها را اضافه کنید و بعد از آن رب گوجه فرنگی و کشمش را با مواد مخلوط نمایید .
پس از اینکه مواد تفت داده شد و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد عدس پخته شده را به آنها اضافه کنید . برنج را همراه با نمک و زردچوبه پخته و بعد از آن آبکش کنید کف قابلمه آب و روغن بریزید و لایه لایه برنج و مواد سرخ شده را اضافه کنید .
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و اجازه دهید برنج دم بکشد ، یکی از نکات پخت غذا با سویا از بین بردن بوی سویا می باشد برای این کار سویا را درون آبکش ریخته و روی آن آب بگیرید برای مدت زمان یک دقیقه تا بوی آن گرفته شود یا اینکه می توانید از زیره و دارچین برای پخت این غذا استفاده کنید .
سویا، یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی در جهان میباشد که از محبوبیت بالایی برخوردار است . میزان پروتئین موجود در یک فنجان سویا با وزن تقریبی ۱۷۲ گرم بعد از آب پز شدن چیزی در حدود ۲۹ گرم میباشد .