برای تهیه نخود پلو ابتدا باید نخودها را یک شب قبل از آشپزی بخیسانید ، در طول این مدت برای حداقل دو بار آب نخود ها را عوض کنید . نخودها را به صورت جداگانه بپزید و برنج را هم خیس کرده و آن را آبکش میکنیم این دو را کنار قرار میدهیم .
در این مرحله سینه های مرغ را مزه دار میکنید برای این کار آنها را تکه تکه کرده و با ادویه و آبلیمو و زعفران و روغن مزه دار کنید ، روی ظرف آنها را با سلفون بپوشانید و برای حداقل ۲ ساعت استراحت دهید ، تا مزه ها بخورد گوشت مرغ برود .
در این مرحله قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده کمی آب و روغن کف قابلمه ریخته و مرغ ها را و روی آن بچینید ، حالا برنج و نخود و شوید را با هم مخلوط کرده و روی مرغها قرار دهید ، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برنج دم بکشد . پلو خوشزه شما آماده برای سرو شده است .
برای تهیه کوبیده چوبی مرغ ابتدا باید مایه گوشت را آماده کنیم برای اینکار درون یک کاسه نسبتاً بزرگ انتخاب کرده و درون آن سیب زمینی و هویج و پیاز و سبزی های معطر را ریخته و مخلوط می کنیم سپس به این مواد نمک فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم
پس از اینکه مواد را به خوبی با هم ترکیب کردیم پودر پاپریکا و گرد لیمو را همراه با گوشت مرغ اضافه می کنیم ،مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند روی ظرف را سلفون کشیده و برای یک الی دو ساعت به آن استراحت می دهیم تا حسابی مرغ مزه دار شود .
زمانی که میخواهید کوبیده مرغ خانگی را به سیخ بگیرید دست خود را درون آب ولرم خیس کرده و به اندازه یک نارنگی متوسط از گوشت بردارید و آن را دور سیخ چوبی شکل و فرم دهید حالا ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود .
حالا سیخ های چوبی را درون ماهیتابه قرار می دهیم و هر دو طرف آن را سرخ میکنیم پس از انجام این کار ، درون یک ماهی تابه جداگانه رب گوجه فرنگی و آبلیمو و زردچوبه و نمک را همراه با مقداری آب حل می کنیم سیخ های چوبی را درون ماهیتابه قرار داده و در آن را می بندیم برای مدت زمان ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، تا خوراک مرغ ما آماده برای مصرف شود .
سبزی های معطری که شما استفاده می کنید شامل شوید و گشنیز و جعفری می باشد . توجه داشته باشید هنگامی که سیب زمینی و پیاز را رنده می کنید آب اضافه آنها را باید بگیرید . سیب زمینی را پس از رنده کردن بلافاصله به مرغ اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود .