برای تهیه ترشی انبه کال و سبز به روش بندری پس از این که پوسته انبه ها را جدا کردید آنها را به صورت خلالی برش زده و درون یک کاسه همراه با نمک و زردچوبه مخلوط کنید ، مواد را برای مدت یک روز درون دمای محیط قرار دهید تا آب بیاندازد .
در مرحله بعدی سرکه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد حالا انبه ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا یک جوش بخورد ، اکنون اجاق گاز را خاموش کنید ، انبه ها نباید له شوند و یا خیلی سفت باشند .
بعد از اینکه مواد سرد شد فلفل سبز را خورد کرده و همراه با ادویه ها به مواد اضافه کنید برای بهتر شدن طعم ترشی خانگی ساده بهتر است چند تکه قیسی را هم به مواد اضافه کنید اگر قیسی نداشتید ۱ قاشق چای خوری شکر اضافه کنید .
اگر میخواهید ترشی بندری تند تهیه کنید میتوانید از سس فلفلی تند گلوریا استفاده نمایید . در پایان زعفران را اضافه کرده و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید درون یک ظرف شیشهای ریخته و پس از گذشت یک روز شیشه را درون یخچال قرار دهید .