برای تهیه سمبوسه بندری اصل و خوشمزه تند ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بعد از اینکه آنها را پخت اید پوست بگیریم سپس سیب زمینی ها را رنده کنید پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .
پس از اینکه پیاز ها کمی سبک و شیشه ای شدند نمک را همراه با فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و با همدیگر تفت دهید سپس به این مواد سیب زمینی های رنده شده را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید و تفت دهید
در مرحله بعدی سبزی های مخصوص سمبوسه که شامل تره و جعفری می باشد خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید و با هم دیگر مخلوط کرده و سرخ کنید ، حالا نوبت به آماده کردن نان های لواش می رسد نان ها را به صورت مستطیلی و یکدست برش بزنید .
حالا مواد میانی سمبوسه را که سرخ کرده بودید روی نان ها گذاشته و آنها را به صورت مثلث شکل بپیچانید آنها را درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید . برای پخت سمبوسه میزان استفاده از سبزی سلیقه ای می باشد. توجه داشته باشید سبزیها را نباید زیاد تفت دهید .
شما میتوانید خمیر یوفکا را جانشین نان لواش کنید . برای مواد میانی هم از انواع خوراکی ها و چاشنی ها مانند سوسیس و قارچ و گوشت و رب گوجهفرنگی و … هم میتوانید استفاده نمایید .
برای تهیه سالاد ماست و سبزیجات ساده خانگی و خوشمزه مجلسی شما در ابتدای آشپزی باید هویج ها را شسته و آن ها را پوست بگیرید ، پس از انجام این کار با استفاده از یک رنده معمولی هویج ها را رنده کنید سپس ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و با کمی روغن هویج ها را تفت دهید
پس از اینکه هویج ها نرم شدند آنها را از درون ماهیتابه خارج کرده و درون همان ظرف فلفل دلمه های هایی را که به صورت نگینی خرد کرده بودید ریخته و تفت دهید ، هویج و فلفل را درون یک کاسه ریخته و اجازه دهید تا کاملاً خنک شوند .
در مرحله بعد هویج و فلفل را همراه با خیارشور و ذرت مخلوط کرده سپس به آن سیر را اضافه کنید بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند ماست را همراه با سس مایونز و ماست چکیده اضافه کنید ، درپایان نمک و فلفل این سالاد خوشمزه خانگی را اندازه کنید ، اکنون این سالاد خوشمزه آماده برای مصرف می باشد .
برای تهیه کیک پروفیترول دسر ترکیه ای مخصوص ابتدا باید نان را تهیه کنید برای این کار آب و شکر را درون قابلمه مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند ، حالا حرارت را کم کنید و بعد از آن نمک را همراه با آرد اضافه نمایید .
مواد را با قاشق به خوبی مخلوط کنید ، تقریباً برای مدت زمان ۲ دقیقه به صورت متوالی مواد را هم بزنید ، اجاق گاز را خاموش کنید و مواد را درون ظرف دیگری بریزید . کمی که از دمای خمیر کم شد ۳ عدد تخممرغ را یکی یکی شکسته و به خمیر اضافه کنید .
خمیر را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود ، از خمیر به اندازه نارنگی کوچک برداشته و درون سینی فر از قبل چرب شده قرار دهید ، با فاصله ، فر را از قبل پیش گرم کنید و سینی را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نان ها طلایی رنگ شوند .
در این مرحله خامه را آماده کنید ، تمام مواد را به جز وانیل و کره درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید ، حالا مواد را تا زمانی که بپزند هم بزنید تا هنگامی که شروع به جوشیدن کند ، اکنون وانیل و کره را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد اجاق را خاموش کنید ، اجازه دهید تا خنک شود در طول این مدت چندین مرحله آن را هم بزنید .
در این مرحله نان ها را چاک زده و درون آن را با خامه ای که تهیه کرده اید پر کنید ، حالا زمان آماده کردن سس شکلاتی میباشد برای این کار تمام مواد لازم را به جز شکلات و کره مخلوط کنید ، روی اجاق گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس شکلات و کره را اضافه کنید ، مواد را به آرامی هم بزنید تا شکلات آب شود ، سس آماده شده را در هنگام سرو شیرینی خانگی خوشمزه روی نان ها ریخته و میل کنید .
برای تهیه کتلت مرغ و سیب زمینی خوشمزه ترد ابتدا باید سینه عمر را درون قابلمه ریخته ، به آن یک لیوان آب اضافه کنید . روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و یک عدد پیاز را خرد کرده همراه با مقداری نمک و فلفل و زعفران دورن قابلمه بریزید .
اجازه دهید تا با حرارت کم مرغ کاملاً مغز پخت شده و آب درون قابلمه کاملاً کشیده شود ، سیب زمینی ها را هم به صورت جداگانه بپزید و پس از آن آنها را پوست گرفته و در همان حالت که گرم هستند با یک رنده درشت آن ها را رنده کنید .
حالا سیب زمینی و مرغ پخته شده را با هم مخلوط کنید اگر می توانید آنها را چرخ کنید تا کاملاً یکدست شوند ، یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را جدا کنید ، تفاله پیاز را همراه با تخم مرغ و زعفران و نمک و فلفل مخلوط کرده و با مایه کتلت مرغ خوشمزه اضافه کنید .
مایه را در این مرحله به خوبی با دست ورز دهید تا کاملا منسجم شود و حالت چسبندگی پیدا کند کف دستان خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست خود پخت کنید و درون ماهیتابه ریخته و سرخ نمایید اکنون کوکو سیب زمینی شما آماده برای سرو می باشد .
اگر میخواهید یک نوشیدنی خوشمزه و خنک را برای فصل تابستان تهیه کنید به شما اسموتی توت فرنگی را پیشنهاد میکنیم برای تهیه آن توت فرنگی ها را برای ۲۰ دقیقه درون ظرف آب قرار دهید تا به خوبی تمیز شوند سپس دم های آن را جدا کنید .
توت فرنگی های پاک شده را برای مدت زمان ۶۰ الی ۹۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزنند پس از گذشت این زمان دو لیوان شیر را همراه با یک سوم بستنی یک لیتری وانیلی مخلوط کنید سپس به آن توت فرنگی های یخ زده را اضافه نمایید .
مواد را درون میکسر ریخته و به خوبی با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست و غلیظ شود اگر میخواهید نوشیدنی شما شیرین باشد میتوانید از مقداری شکر استفاده کنید ، شکر را همزمان با توت فرنگی ها به نوشیدنی خوشمزه و مجلسی اضافه کنید و از خواص آب توت فرنگی استفاده نمایید .
برای تهیه ترشی انبه کال و سبز به روش بندری پس از این که پوسته انبه ها را جدا کردید آنها را به صورت خلالی برش زده و درون یک کاسه همراه با نمک و زردچوبه مخلوط کنید ، مواد را برای مدت یک روز درون دمای محیط قرار دهید تا آب بیاندازد .
در مرحله بعدی سرکه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد حالا انبه ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا یک جوش بخورد ، اکنون اجاق گاز را خاموش کنید ، انبه ها نباید له شوند و یا خیلی سفت باشند .
بعد از اینکه مواد سرد شد فلفل سبز را خورد کرده و همراه با ادویه ها به مواد اضافه کنید برای بهتر شدن طعم ترشی خانگی ساده بهتر است چند تکه قیسی را هم به مواد اضافه کنید اگر قیسی نداشتید ۱ قاشق چای خوری شکر اضافه کنید .
اگر میخواهید ترشی بندری تند تهیه کنید میتوانید از سس فلفلی تند گلوریا استفاده نمایید . در پایان زعفران را اضافه کرده و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید درون یک ظرف شیشهای ریخته و پس از گذشت یک روز شیشه را درون یخچال قرار دهید .
برای تهیه قطاب یزدی که یکی از خوراک یزدی های اصیل میباشد ابتدا آب را همراه با کره درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و به دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد برسد سپس اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا حرارت آب کم شود و به ۷۰ درجه سانتیگراد برسد .
در این مرحله آرد را بر روی آب گرفته و آن را الک کنید ، آب و آرد را به آرامی هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست و لطیف آماده شود . حالا نوبت این رسیده که گردوها را آسیاب کنید سپس به آنها شکر و هل و دارچین را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید .
از خمیر آماده شده به اندازه پانزده گرم برداشته و آن را پهن کنید وسط آن را کمی گود کرده و از مواد آسیاب شده درون آن بریزید حالا خمیر را به صورت نیم دایره جمع کرده و به شکل طناب بپیچانید ، حالا خمیرها را درون قالب فر قرار دهید .