پخت و خواص مصرف ماهی
ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین های مختلف، مواد معدنی، چربی و کلسترول کم است. ماهی و آبزیان بهترین منبع اسیدهای چرب امگا-3 هستند و اثرات بسیار مهمی در سلامت انسان به عهده دارد و از بسیاری از بیماریها پیشگیری می کند. ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین های مختلف، مواد معدنی، چربی و کلسترول کم است. ماهی و آبزیان بهترین منبع اسیدهای چرب امگا-3 هستند و اثرات بسیار مهمی در سلامت انسان به عهده دارد و از بسیاری از بیماریها پیشگیری می کند