برای تهیه لواشک آلبالو خوشمزه و خوشرنگ ابتدا میوه ها را شسته و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود سپس چوب های چسبیده به آن را جدا کنید آلبالوها را درون قابلمه برای نصف روز قرار دهید تا آب بیندازد سپس بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پخته شوند برای پخت آن ها نیازی به اضافه کردن آب نیست .
حالا میوه های پخته شده را درون آبکش بریزید و با کف دست فشار دهید تا پوست و هسته آن جدا شود و گوشت آلبالو ها به صورت پوره درآید حالا آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند . برای جلوگیری از ته گرفتن آن در چندین نوبت هم بزنید .
وقتی که غلیظ شد اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود ، سینی خود را در این فاصله آماده کنید ، کف سینی را با نایلون پوشانده و روی آن را چرب کنید پوره آلبالو را روی سینی ریخته و در زیر نور خورشید قرار دهید تا آماده برای مصرف شود ،میتوانید سینی را زیر باد مستقیم پنکه هم قرار دهید .