پخت مجلسی ماهی قزل آلا مناسب برای شب عید برای میرینیت ماهی ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و ماهی ها را پس از اینکه تمیز کردید و داخل شکم آنها را خالی نمودید با پیازهای خلالی شکم ماهی را پر کنید سپس آبلیمو و نمک را اضافه نمایید و روی آن را با سلفون بپوشانید و برای سه یا چهار ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود
در مرحله بعد پیازها را از پوست ماهی جدا نمایید و پس از انجام این کار آرد را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه را درون یک کاسه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس آرد را بر روی ماهی و همچنین شکم آن بپاشید با دست تمام قسمت های ماهی را به آرد آغشته کنید .
در این مرحله نوبت به سرخ کردن ماهی می رسد برای این کار درون یک ماهیتابه ۱ عدد پیاز را خرد کرده و همراه با دو حبه سیر کمی تفت دهید سپس سبزی های خرد شده را اضافه کنید و در پایان به این مواد را به انار را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن اجاق گاز را خاموش نمایید حالا با این سسی که تهیه کردهاید داخل شکم ماهی را پر نمایید
درون ماهیتابه یک عدد پیاز و دو حبه سیر را خرد کرده و ماهی ها را بر روی این مواد قرار دهید ، کمی هم روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم ماهی کاملاً مغز پخت و برشته شود اکنون خوراک ماهی شما آماده برای سرو می باشد .