برای تهیه شربت نعنا خوش رنگ و خوش طعم مراحل پخت را به خوبی و با دقت انجام دهید پس از اینکه سبزیها را شستید آنها را درون آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود . قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و به آن آب اضافه کنید حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند .
در این مرحله باید آب لیمو را اضافه کنید و پس از آن شکر را ، بعد از اضافه کردن شکر از هم زدن آب خودداری کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا شکر خودش حل شود ، بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از جوشیدن آب نوبت به اضافه کردن دسته های نعنا میرسد ، دوباره اجازه دهید آب با دسته های نعنا برای ۱۰ دقیقه بجوشد ، در همان حال که در حال جوشیدن است یک فرچه را برداشته و آن را آغشته به آبلیمو کنید ، با فرچه به دیواره های قابلمه بکشید تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنید .
پس از اینکه شربت خانگی شما قوام آمد اجاق گاز را خاموش کنید و بر روی قابلمه یک دم کنی قرار دهید ، قابلمه را برای مدت زمان ۲۴ ساعت در همان حال قرار دهید سپس شربت را از آبکش رد کنید ، برای بهتر شدن رنگ آن از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید . درون شیشه های تمیز و خشک بریزید و درون یخچال نگهداری کنید .
برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی ابتدا باید کاسه را آماده کنید و درون کاسه تخم مرغ را شکسته و سپس به آن نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و با قاشق مواد را مخلوط کنید سپس به آنها ماءالشعیر را اضافه کنید ، مواد را هم زده تا کاملاً یکدست شوند ، پس از مخلوط شدن مواد ، آرد را آرام آرام اضافه کنید تا مایع میرینیت قارچ غلیظ شود .
قارچها را پس از اینکه به خوبی شستید آن ها را خشک کرده و درون مواد بخوابانید برای مدت زمان ۵ دقیقه و تمام قسمتهای قارچ را به مایع آغشته کنید پس از آن درون یک بشقاب پودر سوخاری ریخته و قارچ ها را درون این بشقاب قرار داده و به خوبی به پودر آغشته کنید ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن بریزید هنگامی که روغن شروع به جوشیدن کرد و به خوبی داغ شد حرارت را کم کنید و قارچ ها را درون ماهیتابه ریخته و سرخ نمایید تا خوراک سوخاری شما آماده شود .
برای تهیه خامه فرم گرفته ابتدا خامه را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید فقط آن را کمی گرم کنید و اجازه ندهید تا به دمای جوشیدن برسد سپس به آن شکلات تخته ای را اضافه کنید و آن مواد را با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شوند اجاق گاز را حالا خاموش کنید ، پس از انجام این مراحل خامه شکلاتی را برای مدت زمان ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سرد شود .
زمانی که تایم ۴۰ دقیقهای شما به پایان رسید درون یک لگن یخ ریخته و کاسه حاوی خامه را درون لگن قرار دهید ، حالا خامه را با یک همزن برقی برای مدت زمان ۵ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد ، اکنون خامه آماده برای استفاده شده است آن را درون قیف بریزید و کیک و شیرینی خود را تزیین کنید .
برای پخت نودل خوشمزه و مجلسی آب را درون قابلمه ریخته و پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد نودل ها را اضافه نمایید تا بپزند ، پس از پخت آنها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن ها گرفته شود . درون کاسه ای کوچک سس سویا را همراه با روغن کنجد و کره بادام زمینی مخلوط کنید هنگامی که یکدست شدند سس سیر و عسل را هم اضافه کرده و پس از مخلوط کردن سس را کنار بگذارید .
مرغ را هم به سلیقه خود مزه دار کنید و درون ماهیتابه تکه های مرغ را ریخته و با کمی نمک و فلفل سرخ کنید ، پس از اینکه طلایی رنگ شدند کمی آب اضافه کنید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد ، زمانی که آب مرغ کشیده شد پیاز خرد شده را همراه با فلفل دلمه ای اضافه کنید و با مرغ تفت دهید ، اکنون مرغ را با نودل و سسی که آماده کرده بودید مخلوط کنید ، ظرف غذای نودل خوشمزه خود را با بادام زمینی و گشنیز و لیمو ترش تزیین کنید .
برای نگهداری برگ مو می توانید از روش کنسرو کردن استفاده کنید پس از اینکه برگها را شستید آنها را آبکشی کرده و درون آب جوش بریزید تا وقتی که تغییر رنگ دهند ، سپس برگ ها را به صورت رول جمع کنید و داخل ظرف شیشه ای قرار دهید سپس مقداری آب نمک ۲ قاشق غذاخوری و سرکه ۱ قاشق غذاخوری بر روی برگ ها بریزیم ، حالا شیشه را با آب جوش پر کنید ، درب آن را بسته ، شیشه را درون قابلمه گذاشته و آب اضافه میکنیم برای ۷ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد سپس شیشه را از درون قابلمه خارج کرده و آن را به صورت برعکس قرار دهید تا سرد شود پس از انجام این مراحل کنسرو شما آماده شده و از آن در جای خنک و تاریک نگهداری کنید .
برگ های مو را پس از شستشو خشک کرده بصورت ۱۵ تایی رول کنید و درون شیشه نوشابه قرار دهید شیشه را تا لبه پر کنید در همان حال چند بار شیشه را به زمین بزنید تا هواگیری شود هنگامی که در شد یک قاشق مرباخوری نمک را درون یک استکان آب حل کنید درون شیشه ریخته و در جای خنک و تاریک نگهداری نمایید .
پس از اینکه برگها را شستید آنها را درون آب کش قرار داده تا کاملا خشک شوند ، برگ ها را درون کاسه ریخته بروی آن نمک و آب جوش بریزید و اجازه دهید تا تغییر رنگ دهند ، حالا آبکشی کنید و بعد از آن بصورت رول ۱۵ تایی جمع کنید ،رول ها را درون کیسه فریزر گذاشته و در فریزر قرار دهید . حتما از نمک دریا استفاده کنید .
در این پست برای شما روش پخت نان در فر برای صبحانه را شرح می دهیم ابتدا درون یک کاسه کوچک شکر را همراه با خمیر مایه و آب ولرم مخلوط نمایید پس از اینکه مواد یکدست شدن آن را برای ۱۵ دقیقه کنار قرار دهید تا پف کرده و آماده برای مصرف شود، بعد از گذشت این زمان نمک را همراه با روغن و آرد آرامآرام اضافه کنید تا خمیر یکدست برای تهیه نان در منزل آماده شود .
خمیر مورد نظر را حسابی با دست ورز دهید تا جایی که خمیر به دستان شما نچسبد روی خمیر را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان یک ساعت به آن استراحت داده تا به اصطلاح ور بیاد ، حالا قالب خود را آماده کنید و خمیر را درون قالب بریزید فر را از قبل پیش گرم کنید و قالب را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر بگذارید ، در ۵ دقیقه پایانی پخت نان خانگی گریل را روشن کنید تا روی نان هم طلایی رنگ شود ، هنگامی که خمیر را درون قالب قرار دادید مقدار کمی آرد روی آن الک کنید و با چاقو چند برش روی خمیر ایجاد نمایید .
برای تهیه سمبوسه مرغ ابتدای کار مرغ را درون قابلمه ریخته و به آن آب را اضافه کنید بر روی اجاق گاز قرار داده تا بصورت آبپز آماده شود ، پس از اینکه سینه مرغ پخته شد آن را به صورت ریش ریش از هم جدا کنید ، یک ماهیتابه بر روی اجاق گاز قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید ، پیاز ها که سبک و شیشه ای شدن نمک را همراه با فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید .
در مرحله بعد هویج را همراه با رب به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید تا کاملاً هویج ها سرخ شوند و بوی خامی رب گرفته شود حالا نوبت به اضافه کردن ذرت و نخود فرنگی به مواد سمبوسه خوشمزه می رسد و در مرحله آخر مرغ را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید حرارت را کم کنید تا کاملاً جا افتاده شوند .
اکنون مواد میانی سمبوسه خانگی شما آماده شده نان ها را به صورت طولی برش بزنید و از مواد بر روی نان ها گذاشته و آنها را بپیچانید ، درون روغن داغ ریخته و همراه با سس انبه بندری نوش جان کنید .