روش و تکنیک پخت برنج
دم کردن
در ادامه این پست شما را با ترفندهای صحیح برای پخت برنج آشنا خواهیم کرد شما برای آب کش کردن برنج و برای کته درست کردن باید حتماً از روش دم کردن استفاده کنید .
روش پخت آبکش
برای بالا بردن کیفیت برنج پس از پخت یکی از نکات مهم استفاده از قابلمه جا دار می باشد اگر از قابلمه کوچک استفاده کنید پس از پخت دانه های برنج به هم خواهند چسبید و حالت شفته پیدا می کند یکی دیگر از نکات پخت برنج این است که اجازه دهید روغن که در ته قابلمه ریخته شده به خوبی داغ شود سپس تهدیگ خود را قرار دهید .
نکات مهم در مورد پخت
زمانی که برنج را درون قابلمه میریزیم آن را به صورت شکل قله درآوردید یعنی اینکه کنارههای قابلمه خالی باشد و برنج را بیشتر در مرکز جمع کنید این کار شما باعث میشود برنج زودتر داغ شود و بخار کند . زمانی که برنج را درون قابلمه خالی کردید با دسته قاشق چند سوراخ روی سطح برنج ایجاد کنیم تا لایه های زیرین برنج هم به صورت خمیر درنیاید .
علت سوختن ته دیگ
پس از انجام این مراحل روی قابلمه را با دم کنی بپوشانید ، ابتدا شعله را زیاد کنید تا برنج بخار کند پس از انجام این کار حرارت را کم کنید تا از سوختن ته دیگ و بو کز گرفتن برنج جلوگیری نمایید برای اینکه مطمئن شوید برنج بخار کرده درب قابلمه را کمی باز کنید و آن را مشاهده نمایید .