برای تهیه کمپوت کیوی خانگی پس از اینکه میوه ها را شستید آنها را روی یک پارچه خشک و رنگ کرده و اجازه دهید تا خشک شوند بعد از انجام این کار پوست آنها را بگیرید و در ابعاد دلخواه خرد کنید . خرد کردن میوه به صورت سلیقهای میباشد و میتوانید آنرا حلقهای ، نیم حلقه ای و اشکال مختلف دیگر خرد کنید .
در مرحله بعدی درون قابلمه آب ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و تا زمانی که شرکت کاملاً درون آب حل شود آن را هم بزنید پس از انجام این کار نوبت به اضافه کردن میوه های خرد شده می رسد ، حالا صبر کنید تا میوه ها پخته شوند .
در لحظات پایانی پخت مقداری گلاب به کمپوت خانگی اضافه کنید و هنگامی که کمپوت به غلظت دلخواه شما رسید اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا در همان شرایط خنک شود . حالا میوه های خرد شده را همراه با شربت درون قابلمه درون شیشه های خشک و ضدعفونی شده بریزید .
به این نکته توجه باشید داشته که تکه های میوه درون شربت باید شناور باشند حالا درب شیشه را محکم ببندید به صورتی که هوا نکشد سپس درون یخچال قرار دهید . برای بهتر شدن مزه و خوش عطر بودن کمپوت ساده میتوانید از موادی مانند هل و گلاب و زعفران و وانیل و یا رنگهای خوراکی استفاده نمایید .