برای آشنایی با روش پخت و طرز تهیه شیر برنج برای دو نفر با رعایت تمام نکات و فوت و فن های پخت این غذا این مطلب را به خوبی و با دقت دنبال کنید ابتدا برنج را همراه با آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بپزد ، دانه های هل را هم همان ابتدای کار اضافه کنید تا کاملاً عطر آن غذا را بگیرد .
یکی از نکات مهم برای پخت ، گرفتن کف روی برنج میباشد این کار باعث می شود پس از پخت دانههای برنج شما شفاف باشند و غذا خوشرنگ تر شود . اگر برنج نیم دانه ندارید میتوانید پس از اینکه برنج شما پخته شد آن را با گوشتکوب کمی نرم کنید .
یکی دیگر از نکات پخت این غذا این است که ابتدا برنج را با آب بپزید تا مدت زمان کمتری برای پخت صرف شود اگر آن را با شیر بپزید چون دانه های برنج را سفت میکند مدت زمان پخت برنج طولانی میشود .
شیر را در دو مرحله اضافه کنید ، زمانی که برنج و شیر بخوبی با هم جوشید نصف دیگر شیر را اضافه کنید ، بهتر است برای پخت این غذا از شیر محلی و یا شیر پرچرب استفاده کنید گلاب را در مرحله آخر پخت اضافه نمایید .
حتماً در ۱۵ دقیقه پایانی پخت از دم کنی استفاده کنید . شیر را هنگامی که از یخچال خارج کردید ، قبل از اضافه کردن برای چند دقیقه آنرا در دمای محیط قرار دهید سپس به غذا اضافه کنید . میتوانید بعد از اینکه شیر برنج آماده شد دانههای هل را جدا کنید . نوش جان دو نفر