شور گل کلم فوری همراه با هویج و کرفس و خیار به روش بازاری یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و لذیذ در کنار غذایی مانند ماکارونی ، در سایت آشپزی های پاتوق تمام نکات زیر و درشت تهیه این شور ذکر شده است و امیدواریم مورد استفاده و پسند شما واقع گردد
برای تهیه شور گل کلم ابتدا صیفی جات مورد نظر خود را به خوبی بشویید سپس آنها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود پس از انجام این کار کلم ها را خرد کنید و روی پارچه تمیز قرار دهید تا کاملا خشک شوند
در مرحله بعدی دیگر سبزیجات مانند خیار و هویج و کرفس را نیز به مانند کلم خورد کنید و روی پارچه قرار دهید برگ های کرفس را نیز پس از شستشو خشک کنید .مقدار نمک در شور گل کلم برای ۴ لیوان آب ( یک لیتر ) ۴ قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه میباشد .