مواد جوجه کباب خوشمزه و خوش رنگ را با هم مخلوط میکنیم ، در ابتدا سینه های مرغ را در ابعاد مناسب که روی سیخ به راحتی قرار بگیرند برش می زنیم سپس آنها را درون یک کاسه ریخته و زعفران را همراه با ماست موسیر به تکه های گوشت اضافه میکنیم .
در مرحله بعدی سس مایونز را همراه با آبلیمو و روغن و پودر آویشن برای مرینیت جوجه کباب زعفرانی اضافه می نماییم ، پس از اینکه مواد را به خوبی با هم مخلوط کردیم پودر پاپریکا را همراه با نمک و فلفل و زنجبیل و رزماری به سایر مواد اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا تمام تکه های مرغ به این چاشنی ها آغشته شوند .
حالا روی ظرف خود را پوشانده و برای مدت زمان تقریبا ۵ ساعت یا یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید تا حسابی خوراک جوجه شما مزه دار شود ، یک ربع قبل از اینکه غذا را کباب کنید آبلیمو را به آن اضافه کنید این کار باعث می شود تا خوراک شما ترد شود .
حالا یک ذغال یک دست و خوب را آماده کنید و پس از آن جوجه ها را به سیخ بکشید و روی حرارت یکدست منقل کبابی قرار دهید ، نیازی به باد زدن نیست اجازه دهید تا با همان حرارت غذا پخته شود ، باد زدن شما باعث سوختن روی جوجه ها خواهد شد ، میتوانید در لحظات پایانی یک فرچه آغشته به کره را روی خوراک مرغ کبابی خود بکشید ، همراه با سبزی خوردن و نان سنگک تازه حالشو ببرید . نوش جان