اگر به تهیه کیک علاقه دارید و دستگاه فر ندارید می توانید با این روش یک کیک خانگی خوشمزه با بافت اسفنجی تهیه نمایید برای پخت این کیک به دو عدد تخم مرغ و ۱۳۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم شیر و ۹۰ گرم روغن مایع و ۲۲۰ گرم آرد سفید و ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۱۴ گرم بیکینگ پودر نیازدارید. ابتدا شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و برای ۵ دقیقه با دور تند همزن آنها را مخلوط نمایید تا مایه شما کشدار و کرم رنگ شود. سپس به این مواد شیر و روغن را اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه با همزن مواد را مخلوط کنید. در مرحله بعدی آرد سفید و بکینگ پودر را همراه با پودر کاکائو مخلوط نمایید سپس این مواد را برای سه مرحله الک نمایید و در دو نوبت به مایع کیک خانگی خود اضافه کنید. مایع را با همزن دستی در یک جهت به آرامی هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس داخل کاسه های خود را با روغن مایع کمی چرب کنید و مایه کیک را درون این قالب ها بریزید. قابلمه مناسب را انتخاب کرده و ۵ آنها را درون آن قرار دهید و سپس تا نصف فنجان ها را آب جوش بریزید. توجه داشته باشید حتماً باید از آب جوش استفاده کنید. در قابلمه را با دم کنی ببندید. از ظروف نشکن هم باید استفاده نمایید تا حرارت باعث شکستن ظرف ها نشود. برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا کاملاً مغز پخت شود وقتی که اجاق گاز را خاموش کردید کاسه ها را خارج کرده و پس از این که سرد شد کیک را از درون کاسه ها جدا نمایید.