بخاری
مواد لازم برای تهیه لواشک | |
انار ترش و قرمز | ۴ کیلو |
سیب | ۴ الی ۵ عدد |
رب آلوچه | ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری |
انارها را از پوست جدا کرده و آنها را دونه کنید، سپس درون قابلمه بریزید چند عدد سیب رو هم پوست گرفته و به دانه های انار اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید.
چون آب انار بسیار رقیق می باشد و همین امر باعث می شود تا لواشک دیر آماده شود برای جلوگیری از این کار سیب را اضافه میکنیم تا لواشک ما لعابدار و غلیظ شود و همین که طعم لواشک دلنشین تر باشد.
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری رب آلوچه هم به آب انار اضافه کنید، صبر کنید تا با حرارت متوسط آب انار کمی بپزد و نرم شود. حالا با میکسر یا گوشت کوب برقی آب انار را مخلوط کنید تا مواد کاملا له شوند.
هنگامی که به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید. کف سینی های خود را با سلفون بپوشانید و آب انار را درون سینی بریزید. سینی ها را زیر نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود.
اگر احساس میکنید آفتاب ضعیف است میتوانید سینی ها را روی بخاری قرار دهید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۲۴ ساعت سینی روی بخاری بماند، بعد از آن برای یک روز هم سینی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا آماده شود.