سس تند و خوشمزه مخصوص سمبوسه و فلافل | |
پودر انبه | یک و نیم قاشق غذاخوری |
سرکه قرمز | نصف فنجان |
رب گوجه | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آب | ۱ فنجان پر |
همیشه باید این را به خاطر داشته باشید که آشپزی را با عشق انجام دهید و با لب خندان آشپزی کنید آشپزی با عشق طعم غذای شما را دلنشین و جذاب خواهد کرد مطمئن باشید. برای تهیه این سس جنوبی آماده شوید.
ابتدا ماهی تابه را روی حرارت ملایم رو به پایین قرار دهید پس از اینکه ماهیتابه داغ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، رب را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا نوبت به اضافه کردن پودر انبه می رسد.
نمک و فلفل قرمز را به سس اضافه کنید. مواد را کمی مخلوط کرده و تفت دهید تا یکدست شوند، بعد از انجام این مراحل آب را اضافه کنید. برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه سس را با حرارت کم بپزید تا به غلظت مناسب برسد.
حالا زمان آن رسیده که سرکه را اضافه نمایید، بعد از اضافه کردن سرکه سس را هم بزنید و بعد از گذشت ۲ دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. حالا یک سس مخصوص بندری برای سرو فلافل و سمبوسه آماده شده است. نوش جان.