ترشی مخلوط ریز یکی دیگر از انواع مختلف ترشی های ایرانی میباشد که در اوایل فصل پاییز آن را مهیا میکنند، ترشی را معمولاً در کنار وعده های ناهار و شام مصرف میکنند و باعث هضم بهتر غذا میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی مخلوط ریز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی مخلوط | |
هویج | ۳ عدد |
خیار | ۲ عدد |
گل کلم | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۱ بوته |
فلفل | ۳ عدد |
نمک | ۱ قاشق |
سرکه | ب مقدار لازم |
سبزی ها(کرفس_شویید_جعفری) | ب مقدار لازم |
برای تهیه ترشی بهتر است ابتدا سبزیجات و صیفی جات خود را درون آب و سرکه بریزید تا کمی ضدعفونی شوند سپس آنها را زیر شیر آب گرفته و به خوبی بشویید تا آلودگی ها کاملاً برطرف شوند.
مواد را درون آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب آن کاملا گرفته شود و خشک شوند به صورت جداگانه تمام مواد را که شامل هویج و خیار و گل کلم میشود در ابعاد ریز خرد کنید، سبزیجات را هم خرد نمایید.
حبه های سیر را هم پوست گرفته و آنها را خرد کنید، تمام مواد را با هم مخلوط نمایید ظرفهای مخصوص ترشی را آماده کرده و با مواد ترشی آنها را پر کنید. سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و ظروف خود را با آن پر کنید.
روی ظرف ها پلاستیک فریزر قرار داده و بعد از آن درب ظرف را ببندید به صورتی که هوا نکشد. ظرف ها را درون یک مکان تاریک و خنک و دور از نور آفتاب قرار دهید تا ترشی شما جا افتاده و آماده برای مصرف شود.
منبع : sabat_serk