طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی
مرحله اول
بعد
از اینکه آب جوش شما آماده شد تمر هندی را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا
کمی خنک شود، حالا با دست تمر هندی را چنگ بزنید تا کاملا حل شود، سپس آب
را از صافی رد کنید و عصاره تمر هندی را جدا کنید.
مرحله دوم
دوباره بر روی تفاله تمر هندی لیوان سرکه بریزید و آن را با دست هم بزنید مواد را دوباره از صافی رد کنید و آن را به عصاره تمرهندی اضافه نمایید. بادمجان و هویج را خرد کنید و با سایر مواد به جز سیر مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا مواد را درون قابلمه ریخته و برای ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار
دهید تا مواد کمی نرم شده و مزه ها با هم ترکیب شوند. اجاق گاز را خاموش
کنید و صبر کنید تا مواد ترشی خوشمزه شما کمی خنک شوند.
مرحله چهارم
در این فاصله زمانی سیر را هم ریز خورد کنید و بعد از سرد شدن آن را
به مواد اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظروف شیشه ای و تمیز خود را آماده کرده
و با مواد ترشی شیشه ها را پر نمایید.