طرز تهیه ترشی کیمچی کره ای که یک ترشی پرطرفدار در کشورهای آسیای شرقی مانند کره و ژاپن میباشد. تقریبا در تمام رستورانها از کیمچی در کنار انواع غذاها استفاده میکنند. حتی در برخی نقاط آن را با نان یا برنج سرو میکنند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی کیمچی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی کره ای | |
کاهو(کلم) چینی | یک ونیم کیلو |
نمک | ۶ق غ |
شکر | ۱ق غ |
آرد برنج یا ارد معمولی | ۲ق غ |
آب | یک لیوان |
سیر | ۲حبه |
زنجبیل | به اندازه یک حبه قند |
سرکه | ۴ق غ |
پودر فلفل قرمز | ۱ق غ |
پودر فلفل سیاه | ۱ق چ |
هویج خلالی شده | ۲عدد |
ترب سفید | ۳عدد |
برای تهیه این ترشی فرنگی و خاص ابتدا باید کاهو را خورد کنید، یک کاسه آب آماده کنید و به آن مقداری نمک اضافه نمایید، حالا کاهو های خرد شده را برای مدت زمان ۲ ساعت درون کاسه قرار دهید.
در این فاصله زمانی آرد را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، برای مدت زمان ۱۰ دقیقه. در طول این فاصله آرد را مدام هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه شکر را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
ظرف را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود. اکنون می توانید به آرد، سرکه و زنجبیل و سیر و پودر فلفل قرمز و پودر فلفل سیاه را اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
ترب و هویج را به صورت خلالی خرد کنید و آن را به کاهو ها اضافه کنید. ادویه هایی را که با هم مخلوط کرده اید را به این مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از گذشت دو روز میتوانید ترشی را مورد لطف قرار دهید و استفاده کنید.
منبع: یلدا خانوم فخر