مواد لازم برای تهیه خیارشور | |
خیار قلمی | ۲ کیلو |
ترخون | ۱ کیلو |
سیر | ۴ الی ۵ حبه بزرگ |
سنگ نمک خردشده | به میزان لازم |
ابتدا باید خیار ها را بشویید سپس آنها را بر روی یک پارچه تمیز و خشک پهن کنید تا کاملا خشک شوند. شما با این کار از کپک زدن خیارشورها پس از آماده شدن جلوگیری خواهید کرد. اگر سبزی تازه ندارید می توانید از مرزه و ترخون خشک هم استفاده کنید.
به ازای یک لیوان سنگ نمک شما باید ۱۵ لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد. هنگامی که سنگ نمک کاملاً درون آب حل شد ظرف خود را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک و هم دمای محیط شود.
خیار های خشک شده را همراه با سبزی معطر و سیر درون بطری های خشک و تمیز بریزید سپس آب نمک جوشیده ای را که آماده کرده بودید اضافه کنید بطری های خود را در جایی خنک قرار دهید تا شور خوشمزه جا افتاده شود.
منبع : صبا خاتون