طرز تهیه فسنجون برای ۶ نفر یکی از خورشت های خوشمزه شمالی که با مرغ و گوشت میتوانید آن را تهیه کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فسنجون برای ۶ نفر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۵٫۶نفر | |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
گردو | ۴۰۰ گرم |
رب انار ترش | نصف پیمانه |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
زعفران دم کشیده | یک قاشق چایخوری |
آب جوش | ۳ لیوان |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
یکی از خیال ها را به صورت نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید و پس از اینکه پیاز ها سبک شدند گردو را آسیاب کرده و به پیاز داغ ها اضافه کنید. مواد را برای ۵ دقیقه تفت دهید.
بعد از اینکه بوی خامی گردو گرفته شد، رب انار را همراه با یک قاشق شکر اضافه کنید. کمی مواد را تفت دهید سپس سه لیوان آب جوش را همراه با یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده اضافه نمایید.
مقدار رب انار و شکر بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانید مقدار آن را کم و زیاد کنید. آب که شروع به جوشیدن کرد در ظرف را ببندید تا سس غلیظ شود. آب پیازی را که دارید بگیرید و آن را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
پیاز و گوشت را با هم حسابی مخلوط کرده و ورز دهید تا منسجم و یکدست شود. گوشت را به صورت قلقلی آماده کنید. پس از اینکه سس خورشت غلیظ شد گوشتها را همراه با دو لیوان آب یخ به آن اضافه نمایید.
بعد از گذشت یکی دو دقیقه در ظرف را ببندید و دمای اجاق گاز را بر روی حالت ملایم قرار دهید تا خورشت مجلسی شما حسابی جا افتاده شود به اصطلاح به روغن بیفتد. اکنون می توانید آن را نوش جان کنید.
منبع : آشپزخانه مهر