طرز تهیه ماهی در توستر غذای بسیار خوشمزه و مجلسی، این غذا را میتوانید در ماهیتابه و فر هم تهیه کنید. برای اینکه بافت ماهی حفظ شود بهتر است از توستر استفاده کنید، پخت این غذا درون ماهیتابه باعث میشود تا آب بیندازد و ماهی حالت خود را از دست بدهد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی در توستر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی | |
زردچوبه | ۱ ق چ |
آبلیمو | ۲ یا ۳ ق غ |
روغن زیتون | ۱ق غ |
پودر سیر | ۱/۲ق چ |
فلفل سیاه | ۱/۲ ق چ |
نمک | ۱ ق چ |
زنجفیل | ۱/۲ ق چ |
زعفران دم کرده. | به مقدار دلخواه |
کره | به مقدار دلخواه |
بعد از اینکه ماهی را شستید با یک کارد نوک تیز چند برش بر روی ماهی ایجاد کنید، با این کار بعد از مزه دار کردن و مرینیت مواد به خوبی به بافت ماهی نفوذ خواهند کرد و غذای شما مزه بهتری خواهد داشت.
روی ظرف ماهی را بپوشانید و برای یک الی دو ساعت به آن زمان دهید تا مزه دار شود. سینی توستر را کمی چرب کنید و دمای آن را بر روی ۳۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. حرارت بالا و پایین دستگاه را فعال کنید.
ماهی را درون سینی گذاشته و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون توستر بماند. زمانی که ماهی را خارج کردید با کره و زعفران آن را رومال کنید. ماهی خوشمزه را دوباره درون توستر قرار دهید.
برای ۱۰ دقیقه المنت بالای دستگاه را روشن کرده و اجازه دهید تا ماهی طلایی و برشته شود. در هنگام سرو از آبلیمو یا لیموی تازه به عنوان چاشنی استفاده کنید. برای گرفتن سردی ماهی بعد از خوردن غذا حتماً از خرما استفاده کنید.
منبع: تکتم